hårfix: 1st misson

Ookej
Idag blev ännu en dag med chill i stan med Anna. Mys pys, idag var vi inte "mat" hungriga, så vi gick på Cafe 60 på Sveavägen istället.
Vi begick en stor SYND.
blåbärspaj och chokladbiskvi för mig, medan Anna valde halloncheezcake och en chokladboll..
uss uss.. magen hade behövt lite grovt bröd efter det där egentligen. Lär ta lång tid till nästa liknande synd!!
Till middag här hemma blev det fisk och potatis, kändes bättre för magen :P

Och jag hade fått för mig att köpa blekning så jag kunde slinga håret.. hm. Jag försökte fixa med det själv oh resultatet bleeee.. jaa.. höhö, ser man kanske imorn när det är bättre ljus, eller så for det blivit mörkt och lampan i badrummet hjälper. Men mitt hår ser en aning mer levande ut nu, skönt, det var så fruktansvärt fult innan :\

Och eftersom mitt hår blev så blekt i utlandet så vill inte mörk färg fastna.. hur jag än försökt så blir det liiiiiite grönskimrande.. blä..
Men ska satsa på att slinga tills det helt är blonderat fram till Oscars studentbal =)
Och vet ni vad han sa till mig idag :O Att jag kommer tycka om hans frisyr när jag komer upp änsta gång.. och vad FAN ska han mena med det?!? Det är jätte spännande! jag lär inte kunna slita mig ifrån honom eller hans surprise-frisyr:P hade nog ite kunnat slita mig ifrån honom i annat fall heller^^

Men nu är jag iaf jätte mätt och ska försöka göra nåt vettigare än att sitta här.

jiihaa

känslor

hm..
jag kan börja berätta att jag försov mig imorse. av någon anledning var min mobil på ljudlös så jag vaknade vid 11 istället för 10 >_<
Men jag han faktiskt ta en buss upp till Linn för att hämta min bok och sedan kuta till bussen in till stan och möta Anna vid halv 2 istället för 1 =)

sedan hem runt halv 6, Hans sprang på pingis och mamma var på väg hem från Västerås så jag spelade lite gitarr och sedan satte mig här för att fortsätta lägga upp bilder och skriva om min utlandsresa, så att de som missat kan kolla igenom och läsa lite.


Känslor
Och jag börjar chatta med min pojkvän..  blev lite ledsen på honom sen några grejer, och han verkade bli irriterad på mig idag..
och vad vi har tjaffsat på msn.. fram till nu.
Han är så omogen nånstans :\ jag blir så arg på mig själv att jag blev tillsammans med honom. Men av någon anledning har jag varit tillsammans med honom i 2 år och 3 månader nu. Och jag är ju kär.
Han liksom, skiljer sig så mycke från alla andra pojkvänner jag haft genom tiderna. Han är långt ifrån självklar vad gäller pojkvänsobjekt, faar away.. kanske därför det är ett sånt mission att klara sig med honom? [hm..] man funderar ju. Men han mognar, det gör vi alla. Eller sorry.. ALLA gör dock inte det *lol'.. men. det går framåt för oss verkligen.
Jag är här nere i Sthlm och han går sista året kvar i Kramfors.. det klart det inte är lätt. Men nånstans känns det bra att sakna varandra såhär hårt, för då vet man ju att det är värt att vara varandras även fast det är 50 mil emellan.
Och, försäkran på att jag är hans och ingen annans, liksom.. Hade jag haft behovet hade jag, rent ut sagt kunnat knulla och mysa och ragga och flörta och vara busig med vem som helst här nere. Jag vill inte verka kaxig eller sånt, eller "jag är störst, bäst och vackrast och behöver bara vifta med mitt lilfinger", jag har beundrare, vem har inte det? men utöver min pojkvän har jag det. Och det är väl lite varje dag man får syn på snygga grabbar på jobbet/stan whatever. Men dessa drar inte min uppmärksamhet.

Det är lite skumt tycker jag nånstans.. men på samma gång blir jag så glad för det betyder att det faktiskt bara finns en i mina tankar.. jag önskar han kunde förstå det :\

Jag önskar så att han kunde öppna sig lite, med känslor. Han är nog det stoltaste och minst ödmjuka jag varit med om. Men det är något han har som jag faller för 0_o

Det finns en hel del band vi lyssnar på gemensamt.. Och ibland önskar jag att han kunde ha analyserat vissa av texterna och kanske fått en slint i huvet och börja inse saker med sig själv.
Fast.. det är inte jätte stora odds på det när det gäller såna här stolta människor.. --> [vidare]

Vi blev ändå vänner och mer förstående med varandra mot slutet a konversationen. Jag saknar honom så de gör ont <3 saknar hans kyssar enormt..


I took the fall and on came all the changes
Work your way through the cold shell of my heart
Just to find another layer of stone waiting
I know I'm not a good man, I never was and I never will...

Don't think you'll make it through the night
My words are poison in your ears
What I say and what I do are never related
Like a tumbleweed I'll fly with the wind

I don't mean to fuck up all the things that I love,
It's just my nature. Now let's make a deal
I'll get my conscience back when you get a clue
For all your shadow needs, how dark they may be

Of course no one collected my soul
When I have been calling the wrong number
I don't want to analyze you, but I need to find flaws
So I don't need to be with you anymore

att han inte ser sig själv ibland. men NÄR lär man egentligen känna sig själv till 100%? om man nånsin gör det?
varför ska det vara ett mål förresten...? tänk på det alla ni


image5

mys och fint väder i stan!!

Såja!
vilken underbar dag, inte för att jag har haft ont som f*an i ryggen hela dan, men för jag och Linn tog bussen 11.00 mot stan för hon skulle spana in lite klnningar och skor, och jag spana in skor till Oscars studentbal =)
Vi råkade börja på söder och hamnade på Myrorna :O:O
höhö, hon fick mig att köpa en kjol jag tror jag ska ha på kvällen då Oscar tar studenten =* Myrorna rockar \,,/,

Vi tog oss in till Sergel och gled runt med en Flurri I Gallerian och snackade om allt möjligt. Jag avgudar den tösen.
image4
bilden dock tagen i Sydney =)

Vädret var så underbart så man fick ta av sig både jacka och tjocktröjan =)

Sedan skulle hon pysa hem vid 3, men vilka har inte åkt in till stan dåra, om inte Rickard och Marléne ;D
Jag och Oscar typ bodde hos dom och vi blev beroende av Call of Duty 4 med dom på deras PS3 och 42" ^^
Rickard är ju från Tumba, och de är sugna på att flytta hit känns det som. (JAJAJAJAJAJAJAAAAAA!!)
Det va himla chill att glida runt med dom iaf =)
Sedan sklides vi åt vid halv 5, och jag insåg att jag hade lånat Linns handväska att lägga min bok och mina hörlurar till min mobil i.. som jag glömde >_<
fipplade lite med mobilen men märkte att jag somnade sen, man blir ganska trött av att jobba så intensivt som jag gör..
Middag, kallskuret med potatisgratäng och massor med sallad <3
Sedan ringde jag pappa :) =*

Och jag ska sova snart, ska in till stan imorn och träffa Anna Forslund, hon är också från Kramfors men numera bosatt här, röj ;)

gnite

Backstreet boys och jobb!!!

Ja.. nästan vad det än skulle gälla så måste jag att jobba före allt annat.
kortfattat, så är det pga min resa, efetrsom de mesta av de omkostnaderna lånade jag av mina föräldrar, så jag har en liten skuld just nu (A). Jobbar på samma ställen som jag gjorde i höstas, inför resan. Men de pengarna jag fick ihop då räckte ju inte :P

Men! nu! med tanke på jobb för veckan som gått så är det ganska lustigt: :P
För det första, i måndags så jobbade jag på Hovet, då Backstreet Boys hade konsert, den sista i Sverige. Samtidigt så spelades säsongens första derby matche mellan Bajen-AIK på Råsunda.. hade vart fett kul att se, hade massa kompisar som gick dit till Norra Stå <3

Men! Backstreet konserten hade DRAG! jag slutade 10 så ja kunde se sista 45 inutrarna. okej, jag hade aldrig betalat för att se dom, men nu var det ju gratis :P btw så var det bara 4, Kevin har ju slutat, och alla körde varsitt solonummer. AJ lät grym! Han spelar på Berns här i Sthlm den 29 Maj! denni!
Fatta nostalgitrippen jag fick =| En tjej som jobbade i samma kiosk som mig tog mina ord.. "Shit, jag kan alla låtar :O :|" haha.  Men det va kul faktiskt =)
image1
Dagen efter var jag ju TVUNGEN att leta fram lite tabs så ja lärde mig några BSB låtar på gura ;)
har tränat som ett AS på Body Joy.. yeah.. senast var i torsdags, ska ja träna mer måste ja bli medlem, och det ska ja bli imorn =)
och i veckan jobbade ju jag ons-lördag! och varför detva så himla kul va för att på fredagen missade jag 23.47 bussen så Filippa jag och Agge tog en bärs på medeltidskrogen i gamla stan. tiffi ta 474:an 02.33 buss hem. tiffi glömmer mobilen på 474:an innan hon byter till 434:an.. tiffi hemma strax innan 4, mamma vaken, tiffi pratat med busschaffis, tiffi till mamma, "förresten, kan du väcka mig 8 imorn? jag ska jobba i globen?"

HAHAHHAHAHA min mor blev nästan galen..
jag tror att jag ska klara av att jobba först i Globen, där det är innebandy SM, och sedan kuta därifrån til Vindhem och jobba till 1 och åka hem halv 3, för på den bussen har en busschaffis min mobil (allah för snälla busschaffisar!!), med 4 timmrs söm, och vet ni vad?! det va en helt underbar dag =)
jag älskar de här 2 arbetena.. och dessutom vickar jag ju på ett dagis här ibland där jag bor, och dessa barn.. dessa  BAAAARN! de är så mysiga, en liknar min lillebror när den var 3, dock. man blir ju svag liksom :\ ^^

idag har jag bara suttit här ungefär, kan nämligen inte sitta här så mkt.. och i maj kommer jag DEFINITIVT inte kunna sitta här mkt. får jobba mass aå Vindhem då ;) så ja blir av med denna förbaskade skuld!

imorn: ska det tränas BOXning och fixas inne i stan med Linn och träffa Rickar doch Marléne.
Och jag blev arg idag på Oscar när han hade så onödigt bråttom att logga ut fårn msn.. sure liksom.

bok: längtar till nästa ensmma bussresa till/från stan, då fr jag fortsätta läsa Flickan som lekte med Elden ;) STIEG LARSSON

musik: min Sonic Syndicate PEriod var lång och intensivt, särskilt med sensate plattan och en låt från Eden Fire, förra.
Papa Roach.. njae. jag kan inte klicka ur den mappen på mp4:an än.. det passar liksom alltid  att ha papa roach i lurarna *-) den perioden har oxo varit intensiv, mkt^^ ska lära mig lira fler avd eras låtar.. men måste lyssna lite nytt oxo.. börjar slinka lite åt MRH hållet :O Apocaluptica och Avanged som det va så mt på resan då min mp4 började funka..

äsch, nu vart det långdraget som ja tänkt attd et inte skulle bli^^
jey


Enclave<33
http://youtube.com/watch?v=76zOrUwvDRI

"Frantic searching for the star I couldn't find
Tainted hearts pound even harder to remind"
-History repeats itself, Sonic

http://youtube.com/watch?v=qbPJa3bDfMQ <------------------- Sometimes, PR

Heldag

Ja, fast det va igår det va en riktig heldag :)
men vill man hinna till Yogapasset 08:30 så fick ja gå upp 06.10 :P
för ja skulle ha med mig grejer att träna i, grejer att jobba i och lunchmackor m.m. hm.. man aknske skulle kirra en smidigare väska *-)
A men IAF så va det hur skönt som helst med yoga =|
efter det var det ett Pilates pass på en timme :) sen vanliga rundan på gymet innan jag åkte vidare in till stan för att jobba fårn 15.00 till 00.10...
oooh myyy good.
dessutom så är jag på andra boken av Stieg Larsson.. "Flickan som lekte med elden".. =|
obeskrivligt.
Vi var bara 3 servitriser igår.. vi FRÖSÖKTE verkligen städa klart till kvart i 12, men hann inte :\ så jag fick ta en buss så mamma fick plocka upp mig halvägs vif 1 tiden. snel mama :)

OCH! varför jag tränar nu, på Body Joy i Mölnvik, Värmdö, är för att min mamma värvade mig så jag har precis tränat hur mkt jag vill i en hel vecka :D så imorn ska jag bli medlem. oj oj, kan det vara härligare än att träna några timmar varje dag?


OCH nu är dte såhär att jag har alltid varit "anti-allt.som-kallas-blogg" men kom på att bilddagboken känns så fjårtiz och inte lika kul längre, facebooke är i och försej guldvärt.. med tanke på attd et är så internationellt och jag akn hålla kntakten med alla jag mötte udner min utlandsresa ;)

jani.. det blir mkt att skriva här. jag vill få ur mig allting om min resa och om mitt jobb och mina tankar och träning och allt jag tycker om :)

hade tänkt betygsätta lite böcker och album *-) vill visa alla vilken bra smak jag har, och aknske motivera folk liksom =) ge inspiration aknske *-)

life in sthlm.. but the argipelago doesn't always rox^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0