FLyt

(Alice In Chains med albumet Jar Of Flies i min lägenhet nu)


YeppPzZ!
Jag har haft jätte flyt på senaste.
Öhm, egentligen sen mitt senaste inlägg i Maj, innan FelixXinlägget.
Har jobbat som en tok. Eftersom att under sommarn jobbade jag minst 6 dar i veckan, ibland "8dagar". Eftersom att det kunde vara dubbelkörningar på en dag. Så det får räknas som 2 dagar^^ tycker jag. Men men. Mycket jobb har det varit hursomhelst. Och jag ÄLSKAR DET! Särskilt när lönen kommer in (A).

Men jag har gjort av med massa pengar, utan att egentligen ha köpt saker? Hmm..
Men jag lyxar gärna till det med maten. Felix har varit grymt mycket hemma hos mig, och våra frukostar är inte nådiga :P

Jag har ju festat också, men inte sådär överdrivet mycket? Och väl under en festkväll så går det inte åt överdrivet mycket pengar.. hm..

Fast jag och Felix var ju på METALTOWN i somras. So Fawcking AwsomE!
Där gick det ju lite stålar förstås.
Och jag höll på att glömma!! Jag tatuerade mig i juni =) Min rygg bär numera A Perfect Circles bandlogga. Grymt stolt är jag^^ Den gick dock på 3 tusen..



Precis som förra året så jobbade jag på midsommarafton i år! De som gör det får följa med på personalmiddag/fest. Chefen står för allt =) Grymt kul var det! Började med 3rätters på Eken med Slussens fina utsikt från panorama fönster, för att vi sedan skulle bege oss till BERNS! Alla drog dit, typ. Sen drog några hem medan vi coolingar fortsatte till Hells Kitchen :D


Väl den lediga midsommarsöndagen så hoppade jag och Felix till Rudan och där grillade vi med några av hans polare. Även det grymt kul =) Fast kändes konstigt att ha en ledig kväll :o


Min kärt trogna vän och kollega FILIPPA fyllde ju 20 bast!! Fast det roligaste var nog att hon fyllde år i 4 dagar xD
Dag1, dag2, dag 3. Dom dagarna jag var med iaf. Dag 1, alltså fredagens klockslag över till lördagen så sjöng vi för henne. Drog till SKeppsbar och försökte hitta efterfest men blev lurade av pirater!! På bilden låtsas hon vara full men märkte att det var svårt att resa sig xD Hon hittade även en kavaj. Dag 2 tog jag med henne och björn till harry b james! Jag sa till Rockspotfotografen att han skulle fota en tjej som fyllde 20(pekade på filippa o björn!) så en bild på dom hamnade på nätet :P På söndagen ahde hon bokat bord på söder och massa sköningar åt middag där och det öppnades presenter. Sedan bar det av till Thaibåten :D



Hr Hrm.. Jag har också fyllt år (A)
Jag jobbade på min födelsedag! Precis som Filli. Mina gäster sjöng för mig! Mend et bästa med min 21års dag var att Felix hade gjort frukost o allt och köpt present till mig på morgonen <33
Grym födelsedag. It. Waz. Awzome. With cream ;o


Och så i augusti där nån gång så drog jag och Felix till min Mama och HansOtterön, Västkusten. Typ bästa plejset i världen!!



I September så fyllde Felix år!! Min lilla garbb blev stor grabb på sin 18års dag :333
Grymt trevlig öl-kväll på Sjätte Tunnan efter jobbet och sen fest hos honom dagen efter. Fick träffa fler av hans polars då. Fett kul =)

Sen var den sommarn typ ÖVER och det var den BÄSTA SOMMARN JAG NÅNSIN HAFT!
Fast jag hade tänkt vara i Norrland hos min papa nånting men blev ingenting.... =(
Inte förns 25oktober åkte jag och Felix upp dit några kvällar.
Men jag ska dit i mellandagarna i december =) För sen ska jag och Felix till Thailand ;o

Och när vi kommit hem DÄRIFRÅN så ska jag se.. hr hrm.. RAMMSTEIN!! Dessutom med COMBICHRIST som förband. can't be more awsome^^


HALLOWEEN!!! Jag jobbade hela Halloweenhelgen. TRÅKIGT eftersom det är OB hela helgen ;P Men det var SKITKUL! För vi i personalen ska klä ut oss, och jag var, enligt några gäster "SKITSEXIG PIRAT". Eftersom jag hade dreads i håret helgen innan så tyckte min brorsa att jag påminde om "Jack SParrows syrra" ;o.


Förresten, HARALD har börjat jobba på Vindhem. Han är hur grym som helst, och det är jätte kul att ha honom där. Han bor även hos mig en del. Han köpte ju en JÄTTE LITEN TV, som.. hr hrm.. står i min lägenhet :D

För övrigt, så älskar jag mitt jobb. Just NU i november kör vi bara fredagar och lördagar, nu när säsongen är mot sitt slut. Var en del torsdagar i början av månaden. Men två av veckorna så bakade vi inför vårat julbord. Då jobbade vi dagtid 2 dar i rad. SKITKUL! Fast.. 1 ½ dag gick åt att rulla kötbullar! Mindre kul.. Men kokosbollarna och alla snittar och marsipan och drömmarna och.. a ju name it!! Massa godis som vi gjorde i ordning. Skitkul.
Jag ska dessutom vara nisse. Med Nathalie. Eftersom vi är säsongsanställda. Ska bli kul!! Fast säkert jätte häktiskt =)
Förrförra helgen nånting. Så lirade Smalare än Thord hos oss både på fredagen och lördagen. Och gången innan de var hos oss så körde inte de min favoritlåt :(( Inte å fredagen HELLER!! Så jag sa ÅT dom. För jag gillar när dom kör den.
Och så på LÖRDAGEN SÅ ÖPNNADE DOM DERAS FÖRSTA SET MED DEN!! TIFFI BLEV TYP ÖVERLYCKLIG SÅ JAG SA DET TILL THORD SEN :D:D:D

Den senaste helgen, var nog den mest HÄKTISKA på länge. Älskar det, för då har jag itne tid att tänka på något annat än att mina gäster ska ha det bra, få mer mat och dryck när de ber om det. Bara finnas där. Och jag ahr haft så många GRYMT TREVLIGA gäster, Det gör verkligen min kväll =)

Och Felix. Han är bara för grym. Helgmys in my heart <33 Mys all week <33
Kom precis hem från honom, och försöker lära mig spela Nutshell från Alice in Chains på gura. Ska bli kul att kunna =)

Nu ska det pausas och styrketränas lite. SKa på Muy Thai träning imorn!!





FelixX

<3

Han är det bästa jag vet. Han fyller ut en stor del i kategorin för det mesta jag gillar i denna värld.
Fast jag gillar ju väldigt mycket kom jag på o_0
Men lite svårt att förklara.
Han är som den viktiga byggstenen som trillade in i mitt liv vid en väldigt bra tidpunkt.
En byggsten som fått mig att tagga ner. Att tagga ner hela mitt sinne har jag varit fullt medveten om att försöka göra under väldigt lång tid. Och helt plötsligt har jag funnit sidor hos mig själv som jag inte ens visste fanns, för att han lyft fram dessa.

Aldrig har någon fått mig att må så bra. Aldrig har någon fått mig att le med minsta lilla tanken. När det gäller att inte bry sig så mycket så gör han inte det. Han slappnar av, då slappnar jag också av.
Jag litar på honom när han säger "det är okej". Då blir jag lugn.

När jag har svårt för att slappna av och blir rädd för att jag inte kan slappna av. Då håller han om mig, och hans famn blir den tryggaste i hela världen.


Jag får inte nog. Hans kropp är det bästa som finns. Han är alltid varm så man måste vända på täcket. När jag fryser så försöker jag nudda med min hud på så mycke av hans hud som möjligt på en gång. Mellan varje gång vi är ifrån varandra lyssnar jag på Incubus - Wish You Were Here minst en gång. Hela låten och videon och allt den ger är så slående för just den känslan man får, och det man behöver.

Jag får aldrig nog.
Hans ansikte, hans dreads, okej hans frilla ser lite kul ut ibland men jag bara älskar den. Kan inte annat än älska hans hår, hur det än ser ut. Hans nacke ._. Jag får inte nog av den. Den är så stor, vill äta i den varje gång alltså :/
Hans axlar ._. vill inte sluta tugga och ta på dom.
Hans underarmar är nog det vackraste jag skådat... Hans mun med hans läppar och tänder.. just to die for.. oh my god.

I soffan, eller i sängen. Han lägger sig över mig. Han är så tung och jag vill aldrig ta bort honom därifrån. Han är så mycket större än mig.
Massera hans lår, vader och fötter, med de absolut gulligaste tårna i denna värld :o
Hans bröst... jag KAN INTE LÅTA BLI ATT BUFFA HELA MITT ANSIKTEEEEEE!!
Vill inte sluta.

 

Vi kanske sitter och gör varsitt i ett rum. Jag känner för lite pussochkram och hoppar upp i hans knä. Han pausar vad han än håller på med och helt och hållet fångar in mig.
En liten dos mys. Det gör så mycket. Sen att den dosen slutar olika är en annan sak :3
Eller att sätta igång lite skön musik och bara ligga i soffan o hålla om varandra.
Eller att sova länge på dagen och bara snurra runt och bre ut sig över varandra i sängen.
Eller som en morgon hemma hos Felix. Minns det som igår. Vi vaknar för att han satt alarmet på sin iPod. Som är kopplad till resten av ljudet i hans rum. Och första låten är Deftones - Change.
Obeskrivligt.
Varenda gång vi sover hos varandra blir mer oslagbar än den andra.
Jag kommer hem sent från jobbet. Han möter mig i dörren, och jag kan inte låta bli att smyga in med handen under hans T-shirt ibland och fingra på hans överkropp och nacke o axlar ibland.

 

Jag tittar på när han klär av sig. Allstå.. Antingen är det en flod i sängen för att jag kommer eller för att jag dreglar.
Jag minns så väl då jag såg honom första gången. Inte IRL.
När vi chattade. Och han har igång sin cam. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till ._. Det vackraste jag har skådat. Någonsin.
Sen SES vi. Det var så himla pirrigt. Och det är väl självklart att han ser ut precis som i camen.
Sen blir vi kära.

Jag trodde verkligen inte han fanns på riktigt. Han är som en stor fantasi. Klart att jag har tänkt dela mitt liv med någon. Jag har faktiskt räknat med att någon i mitt liv skulle se vem jag är. Men. Så. Plötsligt..?.

En grabb i dreads som hittar mig på nätet för att jag laddar upp SLipknots konsertbilder just då. wow, snubben diggar Tool.. 3 år yngre. hmm.. intressant. shit han lirar trummor. COOLT! Shit han har humor :O fan han är SNYGG OCKSÅ!

 

 

Han har prioriterats mycket, framför mycket annat. Jag har valt det. Helt plötsligt har jag hittat någon som jag inte behöver tala till som om han vore ett barn. Han lyssnar. Han tar in och han tänker. Försöker dra lärdom av så mycket som möjilgt.
Där vi är lika, där är vi just så grymt lika ._.

 

Okej, vi är långt ifrån lika gamla. But that doz not matter at all, I've realized.
Mycket mer hjärna i den här grabben än många många andra.

 

#Och varför jag nu sent på kvällen fick för mig att skriva ner allt det här, är antagligen för att inatt är första natten på ett bra jävla tag som vi inte delar säng.
Och under de senaste dagarna så har vi kommit fram till väldigt mycket. Inte lätt alltid, men snacka om lättnad när vi väl inser vad det är som händer.
Vi lär ju känna varandra. Mer och mer. För var dag, för varje sms eller samtal vi delar.
Jag älskar att bara ta in och se hur vi utvecklas tillsammans och hur vi färgar varandra.
Jag kan inte få nog av att se framåt med honom.

Fortfarande.. Han fanns ju inte? En människa som Felix, jag trodde inte det var på riktigt. Jag var ensam med att vara mig, så länge. Utan att egentligen fatta ett DUGG om vem jag själv var. Helt plötsligt så ser han mig.

#Vi hade en oerhört härlig måndag morgon/förmiddag, som att ladda upp inför några nätter utan varandra. Obeskrivligt älskling.

I know that you know this, but now I know that you surely know that I gave it a try to put this down in words. :*

 

It might not be the right time
I might not be the right one
But there's something about us I want to say
Cause there's something between us anyway


I might not be the right one
It might not be the right time
But there's something about us I've got to do
Some kind of secret I will share with you

I need you more than anything in my life
I want you more than anything in my life
I'll miss you more than anyone in my life
I love you more than anyone in my life

<3

Daft Punk - Something About Us

 


RSS 2.0