prettyfuckingupdate

Över en månad sen. Fine. Mina planer om fler respektive kortare inlägg verkar ju inte funka. Hursomhelst.
Igår skulle jag hem till Felix, på tåget möter jag Moster och lillasyster så jag får skjuts av dem från Västerhaninge ut till skogen =)
När vi kliver ur bilen så vet man att Felix är hemma när trummorna låter ända ut. Och inte lågt heller. I like it!! Och bra är det. Fett kul.

However. Mitt liv har fått sig en svängom och allt känns så grymt bra. Sen förra inlägget har jag dock slutat på dagiset :/ Det har varit grymt underbart där och jag tog MASSA bilder på kidsen som jag ska framkalla sen och så kan de föräldrar som vill få dom. Vackra bilder =)
Jag var på TINITUUUUUUUS med VIGGEEEEEEEEEEEEEEEE coh vi hookade upp med MALIIN!
It waz AWSOOOME!!!



Jag har även flyttat in till stan! That's pretty fucking great!! Bor med min bror på gärdet, fast synd att vi inte ses så ofta xD
Fatta att efter jobbet eller krogen eller whatever there is, så ska man hem och POFF så är jag hemma, på väg in i porten och upp för trapporna. Låsa upp med nyckeln på kedjan som slingrat sig fast i mina baggybrallor. Smyger in för brorsan ligger och sover.
INGEN MER STAVSNÄSBUSS! Obeskrivligt grymt.

En ANNAN har även fått fast anställning på Vindhem. Grymt. Månadslön. Jag "Praoar" även i baren.
IGÅR så var det FETRÖJ med PUMPBOLAGET som coverband, och när jag kom i jobbet så skulle jag stå i baren sa dom :o
Gick jätte bra. Jag tänker dock lite för mycket, istället för att bara köra på. men det kommer, det kommer :P
Jag älskar att servera. Verkligen ÄLSKAR. Jag ÄÄÄLSKAR MITT JOBB. OCH MINA KOLLEGOR OCH MIN CHEF. Får man må så här bra?
Och det va supernice i fredags. Då hade vi SMALARE ÄN THORD på scen.. tyvärr jobbade jag uppe så jag missade dom :(
MEN!!! Mina gäster, shit, jag ahde sammanlagt 6 sällskap, endast 32 gäster dock. Haha men ena sällskapet, något typ av Mekanikergäng, 16 pers. Haha, X antal ölkannor. Det gillar vi (Y) går snabbt och bra att servera! Sedan när deras noter kom ut bara SLÄNGDE de drix över mig. Även efter deras noter. Sammanlagt från de minst 750.- ungefär. Kvällen slutade med att jag drog in över 1000 spänn xD och det känns så NICE!!!!

Lördag, då jag stog i baren, gick överlägset bra för alla. Så efteråt satt vi kvar och chefen bjöd på typ.. obegränsat med grogg. Han gick samtidigt igenom schemat med alla för nästa vecka. Grymt trevligt.
Fast den kvällen var det tänkt att jag skulle hem till Felix efter jobbet. Men jag fick någon infektion vid nagelbandet på vänster pekfinger :\ Jag blev asrädd efter chefens historia att han fick operera sin tummen 3 ggr när det hände honom!!
Så jag prioriterade faktiskt groggmys med kollegorna + att ta mig till nattöppna apoteket, köpa alsolsprit m.m för att lägga om, och sedan på söndag ta mig till Sabbatsberg närakutnånting. Tänk om mitt pekfinger skulle sluta fungera :\
hemska tanke...
Inget penicillin. De la om det och det har redan smått börjat bli bättre. Men efter akutbesöket så drog jag till Felix. Great.
Jag ska också nämna att för några veckor sen fixade chefen in hela gänget på Patricia.. efter 15 min hade vi förttärt minst 3 shots.. Nuff said.

Felix har varit en hel del hos mig på sistone. Känns bäst. Känns lungt. Feel safe. Feel in love =) Vi har börjat kolla Bourne-trilogin. men går inte så bra xD Bara kollat 1 ½ film. Men är itne lätt att få ihop tid till filmmys när han går i skolan och jag jobbar kväll... mrrrrr....

I TORSDAGS var jag ledig. Jätte klockrent är då att Daniel Hernqvist skulle spela på Bara Vi på söder den kvällen. Awsome. Skönt folk där som var grymt kul att träffa, och så Magnus Berg som kompade honom med bas. Jag gillar verkligen Dannes låtar. De gav mig mer motivation och inspiration =)

1Maj var jag ledig så jag drog med LINN på rockbar-tour! Dock bara Anchor och Harry B James, men det ägde för vi träffade Mio, Robin och Johan också. AWSOME FUCKIN EVENING!
För jag hade bestämt mig att efter 1 maj skulle inte jag förtära alkohol på hela Maj. Gått skitbra. Har dock blivit en och annan öl efter jobbet. Men väldigt lite. Nu senaste veckan 2 dagar med förtäring av goda drinkar (A). Men det känns bra!
Och nu, istället för att förbjuda mig att dricka alkohol så ska jag bara bestämma mig för att dra ner på allt. mindre festande betyder även mer tid för Felix. Det äger.

Hans ena morbror har även fyllt år. Så jag blev mednjuden på middag på En Trappa Ner vid Norrmalm. Även det grymt trevligt. Kul. Bara massa bra =) Jag hade shoppat nya kläder till det. Äger numera mina första pumps. Shit :\ Me sometimes feel pretty fucking unfeminin. baggy + NIKEskor ftw!!

Ikväll ska jag jobba. när jag kommer hem inatt så ska jag krypa ner hos Felix för då är han hos mig. Sen ska jag jobba tisdag, onsdag, torsdag, torsdag, fredag fredag och lördag. (H) penggar.
Idag kom det in 21000 på mitt konto (10 till kmr på onsdag!) så jag ska köpa ny mp3! Den gamla ska DÖ!

Lägger in mer bilder sen. TJING!

RSS 2.0